szombat, december 27

"Igazi gyöngyszem, igazi ajándék Budapestnek, a belváros szívében, a Blaha Lujza tértõl 5 percre található White House Music Pub, amely meghitt hangulatot idéz az ide betérõknek. Folyamatos zene cseng vendégeinknek a háttérben, de a meghatározó zenei stílus a latin muzsika. Naponta változó zenei kínálatunk folyamatos kellemes hangulatot, és változatosságot jelent a hozzánk látogató vendégeknek.

A White House Music Pub kialakításakor elkerültük a sablonos többi Pub-hoz hasonló megjelenést, de a legfõbb szempont a vendég és az igényeik voltak. Igényeik kialakításában a kényelem, és a kellemes hangulat jegyeit ötvöztük.

Igazán jól fogja magát érezni mindenki, aki a White House Music Pub-ba belátogat, mert nem csak kellemes hangulat nyugtatja vendégeinket, hanem a magasan kvalifikált, több idegen nyelvet beszélõ kiszolgáló személyzet is segít a kellemes hangulat elérése érdekében.

Minden vendégünk könnyedén megtalálja a neki megfelelõ zenei ízlést, a naponta változó zenei kínálatunkban, mely napi programokat itt az oldalunkon a programajánlóban megtalál.

Az áraink nem különböznek a többi hasonló Pub árszínvonalától, csak annyiban, hogy vendégeink a magas szolgáltatási színvonal mellett a kényelem magas fokát élvezhetik.
"

(White House Club bemutatjkozó anyag)

Nincsenek megjegyzések: