péntek, október 17

"Biciklivel szorította a földhöz áldozatát

A helyi kocsmából kerékpárral már hazafelé tartó férfi üvegcsörrenésre figyelt fel, és alkoholzsákmány reményében ugrásra készen várta áldozatát a minapi éjjelen Semjénben.

Az italboltból ugyancsak haza távozó férfinél a szatyorban lévő két üveg sör és egy üveg pálinka üvegei koccantak egymáshoz. Havasi György őrnagy a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője érdeklődésünkre elmondta, hogy a kerépáros férfi a gyanútlan falubelijéhez lépett, majd se szó, se beszéd behúzott neki egyet.

A megütött férfi a földön terült el. A támadó a biztonság kedvéért kerékpárját is a lecsapott férfire dobta, majd megszerezte a szatyrot. Amikor a zsákmány már a kezében volt, felpattant a biciklire és haza hajtott. Út közben azonban az egyik sört és a pálinkát felhúzta. A segélykérést követően a rendőrök forrónyomon fogták el az elkövetőt, akinek a lakásában rátaláltak a még meglévő üveg sörre is.

A támadót őrizetbe vették, és rablás megalapozott gyanúja miatt eljárást kezdeményeztek ellene. A gyanúsítottat bíróság elé állítják. "

(Déli Hírlap)

Nincsenek megjegyzések: